top of page

3 leuke films om op Valentijnsdag te kijken



Zondag is het alweer zover, Valentijnsdag. En nu alles anders is dit jaar vanwege corona, is het leuk om romantische films te kijken. Ik heb de leukste films hier in deze blogpost gezet, dus lees snel verder voor mijn top 3!


The Notebook

The Notebook is een romantische verhaal van twee mensen die van elkaar houden. Er komt natuurlijk ook drama en spanning voorbij. Er is meteen liefde op het eerste gezicht als Noah en Allie elkaar ontmoeten. Ze maken samen veel mee. De film komt uit 2004, dus is al wel een paar jaar oud, maar zeker de moeite waard om de film te kijken;)


Valentine's Day

Valentine's Day is natuurlijk de perfecte film die je op Valentijnsdag kunt kijken. Het verhaal wordt verteld vanuit meerdere perspectieven en heeft daarom ook meerdere verhaallijnen. Er komen veel bekende acteurs in deze romantische comedie voor, dus zeker kijken zondag!


Save The Last Dance

Save The Last Dance gaat over een meisje die heel graag naar Juilliard school wilt gaan. Ze is dol op ballet. Al snel gaat alles anders dan verwacht, haar moeder is overleden en ze woont bij haar vader. Er gebeuren daar veel dingen.... Wil je weten wat er verder gebeurd? Kijk dan deze film!


Dit was mijn top 3 van leuke films om te kijken op Valentijnsdag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en dat jullie ze gaan kijken natuurlijk;)


Xoxo,

Kim



Beeld: Blog By Kim


Recente blogposts

Alles weergeven

I'm back!

bottom of page